Rock News

Bring Me The Horizon revin cu „DiE4u”, o piesă despre lupta solistului Oli Sykes cu dependența

„Abordez piesa ca și când obsesia asta nesănătoasă pe care o am este o relație – (este) aproape ca o amantă,” spune Oli pentru NME.

În aparență, noua melodie semnată Bring Me The Horizon, „DiE4u”, și videoclipul regizat de solistul Oliver Sykes pentru ea, ne arată o perspectivă nouă asupra universului vampirilor. Cu toate astea, ideea din spatele materialului este mai complexă de atât. Sykes a mărturisit într-un interviu acordat pentru publicația online NME că noua piesă ilustrează relația sa cu abuzul de substanțe.

„Abordez piesa ca și când obsesia asta nesănătoasă pe care o am este o relație – (este) aproape ca o amantă,” spune Oli. „Am învățat pe parcursul ultimului an, în timp ce îmi reveneam, că atunci când ți se întâmplă, dependența e ca și când ai avea o aventură. Faci treaba asta pe la spatele tuturor, e un secret și simți că înșeli și trădezi lumea. […] Piesa asta este un triumf pentru mine, într-un fel, pentru că reprezintă faptul că am acceptat că nu sunt o persoană care să poată bea alcool, să poată fuma iarbă sau să facă vreun lucru similar pentru că am o problemă cu asta și mereu o apuc pe același drum,” mărturisește solistul.

„DiE4u” va fi inclusă pe noul proiect semnat Bring Me The Horizon. Următorul disc al grupului va face parte, la fel ca cel mai recent, din seria „Post Human”. Acesta va apărea pe piață anul viitor.