Rock News

Steve Perry ne aduce deja spiritul Crăciunului cu piesa „I’ll Be Home For Christmas”

Muzicianul va reveni cu un întreg album dedicat sărbătorilor de iarnă la începutul lunii noiembrie.

Încă nici nu a venit bine toamna, că o parte a populației deja a sărit peste un anotimp și a trecut direct la vise pentru și despre iarnă. Din acest grup de nerăbdători face parte și solistul Steve Perry, care, relatează Classic Rock, deja a lansat o piesă de Crăciun. Mai exact, muzicianul și-a demonstrat pasiunea pentru sărbătorile de iarnă printr-o interpretare a cântecului „I’ll Be Home For Christmas”. Fanii (și curioșii) pot asculta deja „noul” single mai jos.

Extrasă de pe noul album pus la cale de Perry, piesa asta nu este, nici pe departe, singura care ne va aduce magia în case de sărbători. Începând cu luna noiembrie, ne vom putea bucura de întregul disc denumit de artist „The Season”.

Steve nu ezită să recunoască faptul că are ceva speranțe legat de modul în care va fi primit materialul. „Sper ca, atunci când oamenii vor auzi albumul ăsta,” explică el, „să fie teleportați în același mod în care am fost și eu când am înregistrat toate piesele astea – sper că îi va aduce înapoi în momentele de aur alături de cei dragi și că le va oferi sentimentul ăla de fericire și conexiune și comfort de care avem cu toții atât de mare nevoie,” continuă Perry.

„The Season” ne va aduce următoarele melodii din partea solistului:

  1. The Christmas Song
  2. I’ll Be Home For Christmas
  3. Auld Lang Syne
  4. Winter Wonderland
  5. What Are You Doing New Year’s Eve
  6. Santa Claus Is Coming To Town
  7. Silver Bellsâ
  8. Have Yourself A Merry Little Christmas

Foto: Facebook, Steve Perry