Rock News

Led Zeppelin lansează primul trailer al filmului „Becoming Led Zeppelin”

Conform chitaristului Jimmy Page, pelicula se concentrează pe muzica formației și pe elementele ce au contribuit la succesul acesteia.

După cum ți-am scris de curând, noul film biografic „Becoming Led Zeppelin” este deja gata. Cu ocazia asta, fanii au oportunitatea de a se bucura, conform publicației online Classic Rock, de primul trailer lansat pentru peliculă.

Filmul le urmărește carierele membrilor grupului, a confirmat chitaristul Jimmy Page la prima difuzare a filmului (via Associated Press), însă artistul insistă asupra faptului că muzica este subiectul principal al acestuia. „Becoming Led Zeppelin”, insistă Jimmy, spune „totul despre muzică și despre ce a făcut muzica să iasă bine. Nu este doar o mostră cu comentator. Se află într-un gen cu totul diferit,” completează el.

Dacă propunerea nu se concentra pe muzică, susține solistul, aceasta nici nu ar fi fost luată în considerare. Propunerile de până acum, povestește el, au fost groaznice și „intenționau să se concentreze pe orice altceva, dar nu pe muzică și, în consecință, mă retrăgeam imediat în fața unui astfel de lucru”.