Rock News

Trans-Siberian Orchestra vor pleca în turneu în luna noiembrie

Artiștii vor celebra, prin intermediul turneului, aniversarea de douăzeci și cinci de ani de la lansarea discului „Christmas Eve and Other Stories”.

Printre cei care revin pe scenă spre sfârșitul anului se numără și Trans-Siberian Orchestra, după cum relatează publicația online Metal Sucks. Artiștii au anunțat că vor începe spectacolele live în luna noiembrie, acestea având scopul de a sărbători o aniversare importantă – Discul „Christmas Eve and Other Stories” va împlini, luna viitoare, douăzeci și cinci de ani.

Turneul american va debuta la data de 17 noiembrie și se va încheia fix înainte de sfârșitul anului, pe 30 decembrie. Trans-Siberian Orchestra plănuiesc să susțină, în perioada asta, cincizeci și nouă de spectacole.

Apărut în octombrie 1996, „Christmas Eve and Other Stories” a marcat debutul americanilor, acesta fiind și prima parte a trilogiei de Crăciun semnate Trans-Siberian Orchestra. Seria este completată de discurile „The Christmas Attic” (1998) și „The Lost Christmas Eve” (2004).

Foto: Facebook, Trans-Siberian Orchestra, Bob Carey