Rock News

Deep Purple a început o numărătoare inversă, posibil anunț de muzică nouă

Deep Purple a lansat online o numărătoare inversă pentru ceea ce se așteaptă să fie un anunț al primelor detalii de muzică nouă.

Numărătoarea inversă, care se va încheia pe 6 octombrie, poate fi găsită pe numele de domeniu TurningToCrime.com - un posibil titlu de melodie sau album - unde vizitatorii sunt redirecționați către o pagină a site-ului web al casei de discuri Deep Purple, earMUSIC.
Aceasta are fotografii cu membrii trupei, Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse și Don Airey, împreună cu textul „Turning To Crime” și numărătoarea.

În decembrie anul trecut, basistul Deep Purple, Roger Glover, a dezvăluit în timpul unei întâlniri virtuale cu un fan finlandez că formația plănuia să intre în studio în 2021 pentru a începe lucrul la un alt album. Vorbind despre modul în care el și ceilalți membri ai Purple și-au petrecut timpul de inactivitate, Glover a spus:

„Toată această situație cu COVID-ul a însemnat că nu putem face turnee. Ideea a fost să ne întoarcem și să facem un alt album. Așa că ne străduim să ajungem la asta. Este atât de rapid după ce am făcut ultimul album, [și] poate că asta va strica lucrurile, dar vom încerca să facem un alt album la un moment dat anul viitor. Experimentăm lucruri".

Ultimul album Deep Purple, „Whoosh!”, a fost lansat în august 2020 prin intermediul earMUSIC.