Rock News

Corey Taylor (Slipknot) le prezintă fanilor noua sa mască

Anticipând apariția noului album al grupului, Taylor este primul membru Slipknot care și-a dezvăluit noul look.

Dacă îi urmărești pe americanii de la Slipknot de ceva timp, probabil știi deja că fiecare album nou al metaliștilor vine însoțit de un nou set de măști de scenă. Solistul Corey Taylor, relatează publicația online Loudwire, nu a mai avut răbdare până la lansare, ci a început deja să își poarte noua mască. Artistul le-a prezentat fanilor noul său look pe scena festivalului Rocklahoma, în cadrul primului concert susținut de formație anul ăsta.

Taylor a fost extrem de deschis legat de noua sa mască încă de acum câteva luni. Muzicianul susținea că aceasta „va speria copiii”, însă a recunoscut și că este extrem de inconfortabilă.

Noul album al formației nu are încă o dată de lansare stabilită, însă știm sigur că materialul este înregistrat aproape în totalitate. Săptămâna trecută, Corey a povestit pentru cei de la GalaxyCon că mai avea doar trei melodii de înregistrat, care ar fi trebuit să fie gata. Diagnosticul de COVID-19 l-a încurcat, însă, pe artist. În orice caz, noul disc semnat Slipknot ar trebui să apară până la sfârșitul anului, spune percuționistul Shawn Crahan.

Foto: Instagram, Slipknot, @stvthrasher | @jme.creative