Rock News

David Ellefson revine cu proiectul muzical The Lucid

Muzicianul a anunțat deja că urmează să lanseze un LP alături de noii colegi, iar prima noastră șansă de a ne bucura de material nou va veni săptămâna asta.

Basistul David Ellefson nu plănuiește să renunțe la muzică, iar dovada clară a dedicării lui vine sub forma unui anunț: Conform publicației online Metal Hammer, artistul a creat un nou grup și plănuiește deja lansarea albumului de debut. Ellefson a fost nevoit să părăsească Megadeth din cauza unor acuzații de pedofilie, persoana implicată negând, ulterior, că era minoră la momentul respectiv.

Între timp, fostul membru Megadeth a decis să facă echipă cu solistul Vinnie Dombroski (Sponge), chitaristul Drew Fortier (Bang Tango) și toboșarul Mike Heller (Fear Factory), noul grup fiind denumit The Lucid. Muzicienii vor lansa miercurea asta primul material muzical în formatul ăsta, iar un album de nouă piese a fost deja anunțat.

„Este material cool și este foarte diferit,” explică Ellefson. „Evident, nu este thrash metal, motiv pentru care am ales numele Lucid. Numele transmite cam același sentiment ca al muzicii”.

Foto: Facebook, David Ellefson, Chris A. Photography