Rock News

Slipknot: Corey Taylor mai are de înregistrat doar trei melodii pentru noul disc

Artistul mărturisește că înregistrările ar fi fost gata deja, dacă infectarea cu COVID-19 nu i-ar fi încurcat planurile.

Americanii de la Slipknot mai au puțin și termină treaba la noul album de studio – solisul Corey Taylor mai are de înregistrat numai trei melodii, ne atrage atenția publicația online Loudwire. Muzicianul a mărturisit, în cadrul unui interviu acordat pentru GalaxyCon, că înregistrările ar fi trebuit să fie gata deja, însă infectarea cu noul coronavirus i-a pus bețe-n roate.

„Trebuia, de fapt, să termin partea vocală săptămâna asta. Am fost încurcat, frate. De fapt, mai am numai vreo trei piese de făcut,” explică el. „Am înregistrat deja toate celelalte cântece pentru că le-am făcut între turnee,” completează Corey.

Comparația cu „We Are Not Your Kind”, cel mai recent disc semnat Slipknot, scoate noul material câștigător în ochii lui Taylor. „Chiar îmi place mai mult ăsta decât cel dinainte,” spune solistul. „L-am iubit pe ultimul. E super bun. Există niște chestii mai heavy, mai întunecate pe el. Sunt niște cântece care sunt cu adevărat înafara zonei în care ne aflam înainte. Dar totul se leagă, totul merge împreună. Și sunt niște chestii super sălbatice, heavy, pentru care sunt chiar entuziasmat. Așa că o să fie super,” completează muzicianul.

Foto: Facebook, Corey Taylor