Rock News

Adam Dutkiewicz (Killswitch Engage) spune că ultimul an a fost cel mai nefericit din viața lui

„Presupun că nu am realizat niciodată cu adevărat cât de dependent sunt de interacțiunea umană,” explică artistul.

La începutul pandemiei, era imposibil de prezis cu certitudine ce efecte va avea izolarea asupra oamenilor, iar printre cei care erau chiar optimiști legat de perioada asta de „pauză” se numără și chitaristul Killswitch Engage, Adam Dutkiewicz. Într-un interviu acordat în cadrul podcastului „Stoke The Fire” și preluat de Blabbermouth, artistul a recunoscut că s-a înșelat amarnic.

„Presupun că nu am realizat niciodată cu adevărat cât de dependent sunt de interacțiunea umană,” spune el. „Obosisem atât de tare în turneu, pentru că ești mereu înconjurat de alți oameni, așa că m-am gândit întotdeauna că prefer să fiu singur. Apoi, când am fost singur atât de mult timp, pe cont propriu, am înnebunit,” continuă Dutkiewicz.

Artistul spune, fără ezitare, că ultimul an a fost cel mai nefericit din viața sa. „Nu mai ajunsesem niciodată într-un loc atât de întunecat. Mă bucur că am reușit, în sfârșit, să revin de acolo, iar promisiunea lucrurilor bune ce aveau să vină a fost catalistul. Abilitatea de a mă întâlni cu oameni, de a mă vaccina și, apoi, de a ieși - și locurile care s-au tot deschis, dar și ratele de infectare în scădere,” explică muzicianul. „Este plăcut să revenim puțin la normal și cred că asta m-a ajutat foarte mult,” competează el.

Cel mai recent album semnat Killswitch Engage, „Atonement”, a apărut pe piață în 2019, însă trupa a lansat și un EP intitulat „Atonement II: B-Sides for Charity” în luna mai a anului trecut.

Foto: Facebook, Killswitch Engage, Travis Shinn