Rock News

KISS au amânat încă un concert din cauza infectării solistului Paul Stanley cu COVID-19

Muzicienii au fost nevoiți să reprogrameze deja două concerte, iar fanii așteaptă vești despre următoarele spectacole.

Americnaii de la KISS s-au văzut nevoiți să amâne încă unul dintre concertele din cadrul turneului „End Of The Road”, relatează The News & Observer. Din cauza infectării solistului Paul Stanley cu COVID-19, spectacolul de sâmbătă a fost cel de-al doilea amânat.

Lista artiștilor care au contractat noul coronavirus în ultima perioadă a devenit din ce în ce mai lungă – saptămâna trecută, solistul KISS, Paul Stanley, a anunțat că a primit un rezultat pozitiv în urma testării pentru COVID-19. Conform publicației online Classic Rock, muzicianul a oferit mai multe informații pe Twitter.

Inițial, Stanley i-a informat pe fani că se simte bine și nu este la terapie intensivă. Într-o a doua postare, însă, artistul a oferit și câteva detalii.

„Eram bolnav cu simptome ca de gripă și am primit, în mod repetat, rezultate negative la testare”. Stanley a confirmat că, ulterior, a primit un rezultat pozitiv, însă ceilalți membri ai echipei erau, în continuare, sănătoși.

Declarațiile lui Paul au fost urmate de un mesaj postat pe profilul de Instagram al grupului, în care se menționa că tot personalul care participa la turneu era vaccinat. „Formația și echipa au lucrat într-o bulă, independent, pentru a-i proteja pe cât posibil pe toți la fiecare concert și între spectacole,” este declarația oficială.

Foto: Facebook, KISS