Rock News

Randy Blythe (Lamb Of God) îi îndeamnă pe fani să poarte mască la concerte

Muzicianul îi încurajează pe cei care plănuiesc să participe la evenimente live și să se vaccineze.

Importanța purtării măștii și vaccinării este scoasă în evidență, acum, și de solistul Lamb Of God, Randy Blythe. Muzicianul a comunicat fanilor prin intermediul social media, relatează Loudwire, că ar fi bine să se echipeze cu măști în cazul în care plănuiesc să se alăture publicului unui concert live.

Artistul susține că, cel puțin în ceea ce privește formația sa, nu vor exista excepții legat de primirea fanilor în culise, unde măștile vor fi purtate oricum de întregul personal. Nici membrii echipei LOG nu vor merge să se distreze în autobuzele altor formații.

„Dacă mergeți la un concert, dacă aș fi în locul vostru: A) m-aș vaccina și B) aș purta mască,” spune artistul pe Instagram. „Acestea sunt spectacole în aer liber și, deși, științific vorbind, transmisia în aer liber este mai puțin probabilă, aș alege să fiu în siguranță. Dacă aveți impresia că vaccinul și masca nu au niciun rost, nu am niciun interes să mă cert cu voi. Vă doresc mult noroc și sunt 100% sincer – nu doresc nimănui să se îmbolnăvească,” susține Blythe.

Lamb Of God fac parte din lineupul proiectului inițiat de Megadeth, „The Metal Tour Of The Year”. Alături de cele două trupe, au fost invitați să facă atmosferă și In Flames și Hatebreed.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by D. Randall Blythe (@drandallblythe)

Foto: Facebook, Lamb of God