Rock News

Halestorm revin cu o melodie personală pentru solista Lzzy Hale, „Back From The Dead”

„Am vrut să îmi ofer mie și lumii întregi un cântec hard rock pe care să îl putem țipa în momentul în care porțile se redeschid,” spune artista.

Halestorm nu numai că ne aduc o melodie nouă, ci, în același timp, ne oferă și oportunitatea de a urmări videoclipul noii piese, relatează Kerrang!. Formația solistei Lzzy Hale a împărtășit cu fanii cântecul „Back From The Dead” – primul single extras de pe cel de-al cincilea album de studio al grupului.

Piesa, explică Lzzy, este una personală. „(N.r. Este) scrisă din perspectiva sănătății mintale. Am vrut să îmi ofer mie și lumii întregi un cântec hard rock pe care să îl putem țipa în momentul în care porțile se redeschid. Eram la marginea lumii ăsteia, pierzându-mă în uitare, dar, deși era cea mai dificilă dintre cele două alegeri, nu am lăsat întunericul și depresia din mintea mea să îmi sape un mormânt timpuriu… Nu am stat, pur și simplu, să le las să mă ia,” continuă ea.

Artista speră ca noul cântec să ne reamintească tuturor de propria noastră putere, dar și de faptul că nu suntem singuri.

Foto: Facebook, Halestorm, Jim Fontaine