Rock News

Bucuria revederii cu muzica live: KIMARO s-a încheiat exploziv - cu rock și focuri de artificii

Kimaro s-a încheiat cu seara de rock. Cinci din cele mai iubite trupe - Paul Ciuci Compact, Vama, Trooper, CARGO și Phoenix - imnuri rock, riff-uri de chitară, mii de voci au răsunat la unison în Portul Constanța, în ultima zi de KIMARO.

Pletele rockerilor au fost în vânt și mâinile în aer, în timpul concertului TROOPER. Formația a creat o atmosferă memorabilă, pe ritmurile celor mai cunoscute piese: „Tari ca munții”, „Trec anii” și „Două roți”. Iar duetul lor cu Cristian Hrubaru a fost cu siguranță unul dintre cele mai tari momente ale serii.

„Am visat la concerte mai mult de un an, le-am avut! Suntem onorati să vă întâlnim pe voi, suntem onorați să ne întâlnim cu prietenii din Compact, Phoenix și Cargo. Dar fara voi, nu s-ar intampla nimic", a spus Coiotu, cu chef de cântat și dor de muzică live.

COMPACT au adus nostalgia pe scena de la KIMARO, dar și acea doză de romantism, interpretând o parte din hiturile pe care le-am ascultat de-a lungul anilor în vacanțele de la mare. „Un alt început", „Doare al naibii de tare", „O noapte și-o zi", „Cântec pentru prieteni" - interpretat împreună cu publicul și, bineințeles „Fata din vis".

Trupa VAMA a susținut un show plin de energie, și ne-a adus aminte de verile în care ne strângeam la focuri de tabără, pe plajă, așteptând răsăritul. Fanii au cântat și dansat pe piesele Vama pe care nu le-au mai auzit live de ceva vreme: „Perfect fără tine", „Vara asta" - într-o variantă extinsă, eclectică și electro, dar și cea mai noua melodie a lor, „Cântă cu mine" au răsunat pe scena festivalului.

CARGO a urcat pe scena de la KIMARO, alături de noul chitarist, David Cristian, singurul elev al lui Adi Bărar, în spirit alături de noi. În noua formulă, trupa a energizat publicul festivalului, cu cele mai cunoscute piese, printre care „Ziua Vrăjitoarelor”, „Anarhia”,„Motoare” și „Doi pași”, show-ul fiind încheiat cu balada „Dacă ploaia s-ar opri”.

PHOENIX, cei care ne-au dat nume si au scris istorie în muzica românească, au încheiat seara de duminică cu piesele „Nunta”, „Fata verde”, „În umbra marelui URS"  sau „Fie să renască”. Publicul i-a cântat „La mulți ani!” lui Nicu Covaci pentru cei 60 de ani de formație, iar trupa Phoenix ne-a demonstrat încă o dată că muzica bună va dăinui mereu în inima românilor.

KIMARO s-a încheiat cu un foc de artificii, zeci de aplauze și zâmbete pe chipurile spectatorilor, care ne-au fost alături în această poveste frumoasă de la malul mării.

Kiss FM, Magic FM și Rock FM au adus la malul mării – KIMARO, cel mai mai mare festival de muzică românească. KIMARO a debutat pe 12 august, cu ritmuri hipnotizante, în seara Electro Symphonic, a continuat pe 13 august, cu balade romantice și piese rock’n’roll la Magic Sunsets, cu hituri pop și versuri hip hop la Kiss Energy, și s-a încheiat memorabil cu Rock Nights, pe 15 august.

Timp de patru seri, cei mai cunoscuți artiști din România au fost prezenți în Portul Constanța și au făcut o atmosferă incredibilă, pentru publicul iubitor de muzică live.

KIMARO este un eveniment al Primăriei MUNICIPIULUI CONSTANȚA, prezentat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM. Parteneri: Lenovo Legion, Siropurile Laurul, Exclusiv Auto, DerTour, The Iconic Estate.