Rock News

Barry Kerch nu va pleca în turneu alături de Shinedown

Muzicianul s-a îmbolnăvit de COVID-19 în timpul repetițiilor, motiv pentru care nu va putea urca pe scenă alături de colegi pentru primele concerte din turneu.

Americanii de la Shinedown se văd noevoiți să își înceapă turneul fără toboșarul Barry Kerch care, deși a fost vaccinat împotriva COVID-19, tot a contractat noul coronavirus. După cum relatează cei de la Loudwire, muzicianul a făcut anunțul pe propriul profil de Instagram, iar clipul pe care l-a postat pentru a explica situația poate fi urmărit mai jos.

Artistul promite că se va întoarce la datorie imediat ce testele îi vor arăta un rezultat negativ, exprimându-și regretul că ratează astfel primele sale spectacole din cariera alături de Shinedown.

„În douăzeci de ani de Shinedown, nu am ratat niciodată un spectacol – până acum,” a mărturisit el. „Îmi pare rău să spun, dar, din păcate, am luat COVID în timpul repetițiilor. Și, înainte să săriți pe mine, m-am vaccinat complet în aprilie. Am respectat toate regulile – am purtat mască, m-am spălat pe mâini etc.”.

Până în momentul în care se va putea întoarce pe scenă, lui Kerch îi va ține locul toboșarul Sixx A.M., Dustin Steinke.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sir Barry Kerch Esquire (@bkerchofficial)

Foto: Facebook, Barry Kerch, Rafa Alcantara