Rock News

Brian „Head” Welch: Despre cum merge pauza lui Reginald „Fieldy” Arvizu

Muzicianul se dedică din nou propriului psihic și familiei sale, poziția sa fiind ocupată temporar de Ra Diaz (Suicidal Tendencies).

După cum probabil știi deja, mai ales dacă urmărești profilurile de social media ale membrilor Korn, basistul Reginald Arvizu (cunoscut sub numele de scenă Fieldy), a simțit nevoia să ia o pauză pentru a se ocupa de propriile obiceiuri negative.

Din partea sa, nu am mai auzit nimic încă de la anunț, însă chitaristul Brian Welch (zis și Head) nu ezită să ne ofere un update. Conform celor de la Ultimate Guitar, într-un interviu acordat pentru 97.9 GRD, Welch a declarat că Fieldy este ok.

„E acasă – e cu copiii. Vreau să spun că Fieldy e un tată bun – e un tip bun și are viața structurată. Obiceiurile proaste despre care a vorbit în presă… Toată lumea are propriile probleme în viață. Dar se va ocupa de ele în propriul stil. Dar tipul este – îl admir, ca tată. Are cinci copii,” spune Head.

„A trecut prin multe, frate, personal, și are nevoie doar de o vacanță pentru a reflecta la sine și la familia lui. Atât,” completează Brian.

Locul lui Fieldy, pe perioada în care basistul se ocupă de obiceiurile negative, va fi ocupat de Ra Diaz, de la Suicidal Tendencies

Foto: Facebook, Fieldy