Rock News

Buckcherry: Doi dintre membrii formației au fost testați pozitiv pentru COVID-19

Pentru a le acorda celor doi membri șansa de a se însănătoși, formația a anulat toate concertele planificate până pe 30 iulie.

Deși, în general, îi privim pe muzicieni ca fiind mai presus de oamenii de rând, ultima perioadă ne-a demonstrat că suntem toți la fel de vulnerabili. De data asta, Buckcherry este formația care ne-a atras atenția asupra pericolului de a contracta COVID-19.

După cum relatează Loudwire, Buckcherry au fost nevoiți să anuleze numeroase concerte din turneul nord-american de anul ăsta – mai exact, toate spectacolele de pe 15 și până pe 30 iulie. Ceea ce știm sigur este că doi dintre membrii formației s-au îmbolnăvit, însă nu a fost clarificat cine a contractat noul coronavirus.

„Tocmai am descoperit că doi dintre membrii formației noastre au primit un rezultat pozitiv când au fost testați pentru COVID-19,” este declarația publică a grupului. „Dintr-o abundență de grijă și pentru siguranța tuturor celor implicați, vom anula toate concertele până la data de 30 iulie, în Columbus, pentru a le permite să se însănătoșească și să respecte carantina”.

Turneul Buckcherry va continua până la data de 10 noiembrie, însă artiștii au promis că vor încerca să reprogrameze spectacolele anulate.

Foto: Facebook, Ralph Arvesen (via Buckcherry)