Rock News

„The Writing On The Wall”, prima melodie semnată Iron Maiden din ultimii șase ani

La piesă au lucrat solistul Bruce Dickinson, chitaristul Adrian Smith, basistul Steve Harris și producătorul Kevin Shirley.

Iron Maiden nu numai că au revenit cu o melodie care se cere apreciată în mod repetat, ci i-au și atașat un videoclip care deja ne ține ocupați de ceva timp. Conform Metal Hammer, Maiden ne-au adus, în sfârșit, muzică nouă – după vreo șase ani de așteptare. „The Writing On The Wall” poate fi ascultată mai jos, iar noi îți sugerăm să te bucuri și de videoclipul în care mascota formației, Eddie, se transformă în samurai.

Se poate spune că proiectul a fost păstrat parțial „în familie”. Piesa a fost compusă de solistul Bruce Dickinson și chitaristul Adrian Smith, în timp ce la producție au lucrat basistul Steve Harris și Kevin Shirley.

Cel mai recent disc de studio semnat Iron Maiden, „The Book of Souls”, a apărut pe piață în septembrie 2015, ieșind în evidență din numeroase motive. Printre ele se numără faptul că este primul album dublu al grupului, dar și cel mai lung, ajungând la peste nouăzeci și două de minute. Discul a fost deja certificat cu platină în Ungaria și cu aur în alte douăsprezece țări.

Foto: Instagram, Iron Maiden