Rock News

Basistul Ra Diaz (Suicidal Tendencies) se alătură formației Korn pentru turneul nord-american

Muzicianul îi va ține locul lui Reginald „Fieldy” Arvizu, care a simțit nevoia unei pauze în care să se ocupe de probleme personale.

Având în vedere că basistul Fieldy, pe numele său real Reginald Arvizu, a fost nevoit să se retragă temporar din activitățile formației, Korn au făcut tot posibilul să găsească rapid un înlocuitor pentru turneul american planificat pentru vara asta. Cel care va purta pe umeri onoarea și responsaibilitatea asta, relatează Heavy Consequence, este basistul celor de la Suicidal Tendencies, Ra Diaz.

„Cât timp fratele nostru își rezervă ceva timp pentru a se vindeca,” au spus muzicienii într-o postare pe social media, „am vrut să vă anunțăm că îl aducem pe prietenul nostru Ra Diaz de la Suicidal Tendencies cu noi vara asta pentru a se ocupa de responsabilitățile de basist pentru Korn,” ne-au informat ei.

Turneul nord-american al formației Korn va începe în prima săptămână a lunii viitoare, urmând ca ultimul concert să fie susținut pe 21 septembrie. Alături de muzicieni, vor mai urca pe scenă și Staind, ’68 și Fire From the Gods.

Foto: Instagram, Ra Diaz