Rock News

Tommy Lee (Motley Crue) apare în videoclipul „Motley Crew” al lui Post Malone

„Motley Crew” este prima piesă nouă a anului pentru Post Malone si va fi melodia principală a unui documentar care va apărea în curând.

Malone a lansat un videoclip pentru ea, în care apare și toboșarul grupului Motley Crue, Tommy Lee, alături de alți invitați, printre care vedetele NASCAR Denny Hamlin și Bubba Wallace.

Lee nu este străin de colaborări interesante, inclusiv o apariție anterioară la single-ul Tyla Yaweh „Tommy Lee”, tot alături de Post Malone. Și Post Malone se poate laudă cu legături cu rock-ul. El a făcut o melodie cu Ozzy Osbourne, "Take What You Want", apărută pe albumele celor doi muzicieni din 2019, respectiv 2020, a susținut un concert în izolare cu melodii Nirvana, iar de-a lungul timpului a realizat mai multe coveruri după Green Day, Fleetwood Mac sau Bob Dylan.

Cel mai recent album al lui Tommy Lee este „Andro”, lansat în 2020.

Printre cei care au contribuit la cel de-al treilea album solo al lui Tommy Lee se numără nume mari precum Killvein, Lukas Rossi, PAV4N, Shotty Horroh, Josh Todd (Buckcherry), Mickey Avalon și King Elle Noir.