Rock News

Nancy Wilson (Heart) revine cu un videoclip pentru piesa „Walk Away”

Melodia este extrasă de pe albumul solo de debut al artistei, „You and Me”, apărut în luna mai.

De piesa „Walk Away” nu numai că ne putem bucura în căști sau în difuzoare, ci acum avem posibilitatea să urmărim videoclipul atașat ei. După cum relatează Blabbermouth, cântecul lui Nancy Wilson beneficiază acum de acompaniament vizual. Deja te-am obișnuit cu asta: clipul poate fi urmărit cu ușurință mai jos.

„Walk Away” este extrasă de pe primul album solo al lui Wilson, intitulat „You and Me”. Discul a ajuns la urechile fanilor la începutul lunii mai, oferindu-ne oportnitatea să ascultăm câteva melodii originale, dar și câteva coveruri. Printre piesele adoptate de Nancy în repertoriul propriu pentru debutul său solo se numără „The Rising” (Bruce Springsteen), „Daughter” (Pearl Jam ) și „The Boxer” (Simon & Garfunkel).

După cum a mărturisit într-un interviu acordat pentru Billboard, Nancy nu se gândește la un nou album semnat Heart momentan. „Vom merge înainte pentru a reveni la muzica live […],” spune ea. „Cred că primul lucru de făcut ar fi să scoatem Heart la drum. Ann se ocupă și ea de munca solo proprie și eu mi-am făcut treaba solo – și există șansa ca o parte din lucrurile astea să se potrivească în formatul Heart pentru turneul ăla”.