Rock News

Doro urmează să revină cu un album live în septembrie

„Triump And Agony” este un disc pe care solista a vrut dintotdeauna să îl interpreteze în întregime în concert - acum, Doro lansează și înregistrarea live a unuia dintre spectacolele în cadrul căruia i s-a îndeplinit dorința.

Legendara Doro Pesch a anunțat că va împărtăși un album live cu fanii toamna asta. Într-un interviu acordat pentru publicația online Sonic Perspective, artista a explicat întregul plan pentru aniversarea de treizeci și cinci de ani de la lansarea discului „Triumph And Agony” (Warlock).

Doro a mărturisit că a fost visul ei dintotdeauna să interpreteze live materialul în întregime, ceea ce înseamnă că își amintește cu drag de momentul în care s-a întâmplat – la festivalul Sweden Rocks.

„Este unul dintre albumele mele preferate dintre cele pe care le-am lansat,” spune Doro. „Pe el se regăsesc unele dintre cele mai cunoscute imnuri ale noastre, cum ar fi All We Are, Fur Immer și I Rule The Ruins, precum și favorite ale fanilor, ca Metal Tango, Three Minute Warning, Kiss Of Death și East Meets West,” continuă ea.

„Triump And Agony Live” va apărea pe piață la data de 24 septembrie în diverse formate – pe CD vinil, casetă, DVD, Blu-ray și la box set.

Foto: Instgram, Doro Pesch, Marko Syrjala @kissfinland