Rock News

Machine Head revin cu trei melodii adunate pe materialul „Arrows In Words From The Sky”

Reunite cu titlul de single, cele trei cântece au elemente comune, dar spun povești diferite.

Americanii de la Machine Head au revenit nu cu unul, nici cu două, ci cu trei piese cu un mesaj extrem de puternic. După cum ne atrag atenția cei de la Kerrang!, muzicienii consideră lansarea ca fiind un „single”, acesta fiind denumit „Arrows In Words From The Sky”.

Despre fiecare dintre melodiile incluse pe noul material – de la „Become The Firestorm” și până la „Rotten” și „Arrows In Words From The Sky” –, solistul Robb Flynn are câte ceva de dezvăluit. În ciuda diferențelor, însă, piesele sunt unite de un element - „Versurile acestor melodii m-au făcut să explorez locuri interioare în care nu îmi doream să ajung,” menționează Flynn.

Artistul nu se sfiește să analizeze fiecare cântec, recunoscând că „Rotten” este unul plin de negativism, „Become The Firestorm” are un vibe de furie și înverșunare de a ieși la suprafață, iar piesa care dă titlul materialului „are puterea de a-l ridica (n.r. pe Flynn) dintr-o perioadă foarte întunecată a vieții sale”, în ciuda faptului că este o piesă tristă.

Fiecare dintre cele trei melodii poate fi ascultată mai jos:

 Foto: Instagram, Machine Head