Rock News

Slipknot speră să termine noul album cel târziu în iulie

„Cred că albumul ăsta este…este muzică Dumnezeiască frate,” ne informează percuționistul Shawn Crahan.

Noul album semnat Slipknot poate fi caracterizat folosind, fără exagerare, adjectivul „Dumnezeiesc”. Deși probabil și noi am fi ales același cuvânt pentru a descrie materialul, cel care l-a caracterizat în acest fel este, însă, percuționistul Shawn Crahan.

Într-un interviu acordat pentru postul radio 93X și preluat de publicația online Metal Insider, muzicianul a declarat că noul disc „este un cu totul alt element” pentru el.

Ca să îl cităm exact, legat de discul care trupa speră că va fi gata până la sfârșitul lunii viitoare, Crahan spune: „Cred că albumul ăsta este…este muzică Dumnezeiască frate”.

„Noi, ca trupă, tot încercăm să facilităm anumite idei în înregistrare și compunere,” continuă muzicianul să explice. „Procesul de compunere nu înseamnă mereu piese precum Psychosocial și Surfacing nu mai spun, uneori putem scrie piesele astea și în somn; atât sunt de înrădăcinate în noi. Este vorba despre ceea ce nu știm,” spune el, menționând dorința de a exprima dragostea pentru umanitate. „Vreau să fac diferența”.

Întregul interviu acordat de percuționist poate fi urmărit mai jos.

Foto: Instagram, Slipknot