Rock News

The Pretty Reckless revin cu videoclipul melodiei „Only Love Can Save Me Now”

La piesă au contribuit și chitaristul Kim Thayil și toboșarul Matt Cameron (Soundgarden).

Inclusă pe cel mai recent album al americanilor de la The Pretty Reckless, melodia „Only Love Can Save Me Now” este una dintre cele mai bune colaborări cu membri Soundgarden pe care am avut ocazia să o auzim. După cum relatează publicația online Revolver, piesa este acum acompaniată și de un videoclip dramatic, în care apar solista Taylor Momsen, chitaristul Kim Thayil și toboșarul Matt Cameron.

„Îmi este dificil să descriu aura melodiei noastre «Only Love Can Save Me Now». Cântecul s-a născut în urma unei tragedii și a fost adus la viață de doi dintre muzicienii mei preferați din toate timpurile – Matt Cameron și Kim Thayil,” spune Momsen. „Să îi aud cum îl interpretează este ireal. Melodia asta reprezintă faptul că am depășit una dintre cele mai grele perioade din viața mea și totuși este una dintre cele mai importante realizări ale mele. Semnifică faptul că există speranță, că viața trebuie să meargă înainte și, cel mai important, că merită trăită”.

Cel de-al patrulea și cel mai recent album The Pretty Reckless, „Death By Rock And Roll”, a apărut pe piață la începutul lunii februarie. Acesta s-a bucurat de succes în Regatul Unit al Marii Britanii, unde a urcat pe prima poziție în clasamentul Rock & Metal Albums, în Billboard Top Rock Albums, unde a ajuns pe locul al treilea, dar și în numeroase alte clasamente naționale.

Foto: Instagram, The Pretty Reckless