Rock News

Serj Tankian lansează videoclipul pentru „How Many Times?"

Solistul System Of a Down, Serj Tankian, încheie seria de videoclipuri ale melodiilor de pe cel mai recent EP al său, „Elasticity” odată cu lansarea „How Many Times?".

Videoclipul este realizat de regizorul Roger Kupelian („Lord of the Rings”, „X-Men”).

Videoclipurile lansate anterior din EP-ul „Elasticity” cu cinci melodii (Alchemy Recordings / BMG) includ „Your Mom”, „Elasticity”, „Electric Yerevan” și „Rumi”, o melodie pentru fiul lui Serj Tankian.

Într-un interviu acordat pentru publicația online Heavy Consequence la inceputul acestui an, artistul a mărturisit că, inițial, piesele erau destinate să poarte amprenta întregii formații System Of A Down, dar neînțelegerile au făcut treaba asta imposibilă.

Tankian recunoaște că, deși lucrurile nu au mers cu System Of A Down, el tot și-a dorit să lanseze melodiile respective. „Pentru că eu cred în ele și cred că sunt cântece bune. Am decis să numesc (n.r. albumul) «Elasticity» pentru că mi-a plăcut titlul, dar și pentru că îmi amintește de o parte din «Toxicity» și un vibe de genul ăla [...]”. Flexibilitatea muzicii i-a oferit, spune el, posibilitatea de a reinventa piesele pentru interpretare solo.

Foto: Getty Images/ Guliver.