Rock News

Bad Wolves anunță noul solist, Daniel "DL" Laskiewicz, albumul cu numărul trei aproape gata

Bad Wolves a anunțat noul solist, în persoana lui Daniel "DL" Laskiewicz, după plecarea fostului vocal Tommy Vext, la începutul acestui an.

Bad Wolves sunt conduși de bateristul și co-fondatorul John Boecklin - care și-a onorat angajamentul față de fanii Bad Wolves continuând cu grupul.

Laskiewicz are o carieră impresionantă în ultimii 15 ani, în special ca membru fondator și chitarist principal al trupei de metalcore The Acacia Strain in care a fost membru în 2001 până în 2013. Ca compozitor și producător talentat, de asemenea, a lucrat la proiecte cu All That Remains, For the Fallen Dreams și a colaborat cu Bad Wolves la albumul lor de studio „Nation” din 2019, de unde a început relația creativă cu trupa.

Odata cu anuntul noului vocal, Bad Wolves a informat fanii si ca viitorul album, "Dear Monster" (al treilea) la care lucreaza este aproape terminat.

La plecare, Vext a susținut că opiniile sale politice conservatoare au cauzat o schismă ireconciliabila cu colegii săi de trupă și cu casa lor de discuri, Better Noise și că el a simțit că părăsirea trupei a fost singura opțiune.

Mai recent, Vext a fost acuzat de agresiune de către o fostă iubită.