Rock News

Rob Halford (Judas Priest) și-ar dori să colaboreze cu Babymetal

Solistul mărturiește pentru Metal Hammer că i-ar plăcea să creeze o piesă cu totul nouă alături de formația japoneză.

Având în vedere că solistul Rob Halford deja a împărțit scena cu fetele de la Babymetal în 2016, parcă nu e chiar așa surprinzător că muzicianul și-ar dori să aibă o colaborare pe bune cu formația japoneză. Într-un interviu acordat publicației online Metal Hammer, muzicianul de la Judas Priest a declarat că a fost o experiență super tare să interpreteze „Breaking The Law” și „Painkiller” împreună cu Babymetal la Alternative Music Awards.

„Ar fi super să intru pe un «Gimme Chocolate!!» sau un «Headbangeeeeerrrrr!!!!!»,” spune Halford pentru publicația menționată. „Dar chiar mai mult decât atât mi-ar plăcea să cânt în japoneză pentru că nu am făcut niciodată ceva de genul. Ar fi o aventură să cânt o melodie Babymetal, dar aș prefera să fac ceva unic în locul uneia dintre piesele lor existente”.

Ideea lui Halford pare că ar fi ușor de realizat. Un posibil scenariu, spune solistul, ar fi ca Judas Priest să treacă și pe la un studio alături de fete când va veni vremea următorului concert în Japonia. Denumirea sugerată de Rob (care deja s-a gândit la toate) pentru piesă este „Fox God Metal God”.

Foto: Instagram, Rob Halford