Rock News

Taylor Hawkins (Foo Fighters) și-ar dori să mai poată asista la concerte Soundgarden

Muzicianul povestește că, pentru el, zeul rockului este solistul Chris Cornell.

Solistul Soundgarden, Chris Cornell, și-a pus amprenta asupra muzicii rock încă de la începutul carierei sale, iar mulți artiști contemporani încă îl admiră. Printre cei care își amintesc de el cu deosebit respect se numără și toboșarul Foo Fighters, Taylor Hawkins.

Într-un interviu acordat pentru BBC Radio și preluat de Ultimate Guitar, Hawkins a mărturisit că, pentru el, zeul rockului este Cornell.

Sunt foarte dezamăgit că nu apuc să mai văd vreun spectacol Soundgarden vreodată,” spune artistul. „Erau o formație super tare, incredibilă – Matt Cameron este unul dintre cei mai tari toboșari din lumea asta, iar Chris Cornell era atât de puternic și arăta și suna atât de frumos,” continuă el.

În viziunea lui Hawkins, se pare că idolul său nu avea prea multe defecte. „Vocea lui era incredibilă, range-ul lui era incredibil, versurile sale te puneau pe gânduri, erau întunecate, misterioase”.

Aprecierea lui Taylor se datorează și personalității lui Cornell. „Îi mai trimiteam uneori câte o piesă și o asculta, și îmi trimitea feedback pentru ea. Și mă gândeam «Chris Cornell nu e nevoit să facă asta. Este, pur și simplu, un dulce»”.

Dacă nu era deja clar, toboșarul mărturisește și că îi este extrem de dor de fostul solist Soundgarden.

Foto: Instagram, Taylor Hawkins, @neumanvision