Rock News

Alanis Morissette lansează oficial singleul „Rest”

Inițial, aceasta a fost interpretată în cadrul concertului „Linkin Park and Friends: Celebrate Life in Honor of Chester Bennington”.

Deși melodia „Rest”, a lui Alanis Morissette, nu este exact una nouă, aceasta a fost relansată cu ocazia zilei de #MentalHealthAction. După cum relatează cei de la Kerrang!, artista a interpretat pentru prima oară piesa asta în cadrul concertului susținut în 2017 în onoarea solistului Chester Bennington.

Morissette a mărturisit că piesa este scrisă specific despre cei care se luptă cu o afecțiune mintală precum „depresie și anxietate, izolare, ideație suicidală, și disperarea profundă la care boala mintală respectivă ne poate duce”.

Piesa „Rest” poate fi ascultată mai jos în versiunea de studio.

Alanis se numără, de asemenea, printre artiștii care au abordat subiectul dorului de muzica live în materialul lansat. Luna trecută, solista a revenit cu melodia „I Miss The Band”. Pe site-ul său oficial, Morissette a declarat că îi este dor de numeroase lucruri, printre care se numără compania colegilor de trupă și fețele fanilor.

Foto: Instagram, Alanis Morissette