Rock News

Gene Simmons își amintește prima sa întâlnire cu Angus Young: „Nu avea dinții din față”

Gene Simmons a reflectat într-un interviu pentru un post de radio australian asupra modului în care AC/ DC a ajuns să cânte în deschiderea trupei Kiss pentru câteva concerte, la sfârșitul anului 1977 și la începutul anului 1978 și a vorbit despre prima să întâlnire cu Angus Young.

El si-a amintit: „I-am văzut cântand intr-un club mic din LA, întâmplător, am fost acolo. Și tot ce îmi amintesc este ca eram aproape de scenă, pentru că îmi place asta - vreau să o simt; vreau să simt in piept basul și tamburul, nu vreau să fiu la distanța de siguranță. Dacă este prea tare, ești prea bătrân. Deci sunt în față. Și chiar și la întreruperile dintre melodii, Angus [Young] aleargă pe scenă, nu pozează - simte momentul, ca cineva în transă sau ceva de genul ăsta. Am spus: "Tipul acela este rock and roll. Tipul acela este adevarat".
Așa că, după spectacol, am intrat în culise. Și [Angus a venit la mine și mi-a spus]: „Oh, Gene Simmons”. (Fac un accent prost pe Ozzie). "Oh, Gene Simmons. Da. Bine." [Și am spus], "Tu ești tipul. Cum te cheamă?" - Angus. Și apoi a zâmbit.
Și nu voi uita niciodată, nu avea dinții din față. Cred că în acel moment nu-și permiteau. Așa că am spus: „Să mergem la câteva străzi distanță. Vreau să stau jos și sa vorbesc cu tine. Așa a făcut".

Foto: Getty Images/ Guliver.