Rock News

Green Day ne oferă un fragment dintr-o piesă nouă

Dacă e să ne luăm după social media, muzicienii se află în studio, pregătindu-ne material nou.

S-ar putea ca fanii Green Day să nu mai aibă foarte mult de așteptat pentru o nouă lansare din partea americanilor. După cum relatează publicația online Kerrang!, formația lui Billie Joe Armstrong a încărcat pe Instagram un scurt clip în care ne este oferită o mostră a unei noi melodii. Solistul își face, si el, apariția în materialul video.

În luna aprilie a anului trecut, Armstrong a mărturisit pentru aceeași publicație că scrisese deja destul de mult material nou. „[...] Aveam toate melodiile astea în minte, așa că am scris vreo șase piese de când a început toată treaba asta” spunea artistul. Chiar și așa, Billie a ținut să precizeze, la momentul respectiv, că nu știa când se va întâlni cu colegii de trupă pentru a crea materialul cel nou.

Cel mai recent disc semnat Green Day, „Father of All...”, a apărut pe piață la începutul anului trecut, în luna februarie. De atunci, însă, trupa a revenit cu singleul „Here Comes The Shock”. După cum te-am obișnuit, acesta poate fi ascultat mai jos.

Foto: Instagram, Green Day