Rock News

Mastodon revin cu melodia „Forged by Neron”

În așteptarea noului disc semnat Mastodon, ne putem bucura de piesa asta inclusă pe materialul „Dark Nights: Death Metal Soundtrack”.

Deși se ocupă cu înregistrarea unui nou album, muzicienii de la Mastodon nu ezită să se implice și în alte proiecte cel puțin interesante. După cum relatează publicația online Overdrive, artiștii tocmai au lansat o melodie inclusă pe Dark Nights: Death Metal Soundtrack”. Pentru a-ți satisface curiozitatea, îți lăsăm cântecul „Forged by Neron” mai jos.

La materialul „Dark Nights: Death Metal Soundtrack” au mai contribuit nume mari ale industriei, precum Maria Brink (In This Moment), Chelsea Wolfe, Carach Angren și Greg Puciato (Dillinger Escape Plan, Killer Be Killed).

Încă din luna noiembrie a anului trecut, americanii de la Mastodon au anunțat că s-au întors în studio cu peste treizeci de piese deja compuse. Toboșarul Brann Dailor a mărturisit, ulterior, că trupa lua în considerare înregistrarea a două LP-uri, având în vedere cantitatea de material de sortat. Despre noua lansare, încă așteptăm mai multe vești.

Cel mai recent disc semnat Mastodon, „Emperor of Sand”, a apărut pe piață la începutul lui 2017. De atunci, muzicienii au mai lansat și un album-compilație intitulat „Medium Rarities” (2020), pe care au inclus și o piesă nouă, „Fallen Torches”.