Rock News

Jeremy Spencer (ex-Five Finger Death Punch) ne aduce melodia „Devil From Hell”

Alături de colegii de la Psychosexual, artistul nu numai că a revenit cu un cântec nou, ci și cu un videoclip pe care îl poți urmări mai jos.

Deși și-a încheiat colaborarea cu Five Finger Death Punch, toboșarul Jeremy Spencer nu are de gând să stea departe de industria muzicală, dovada clară fiind chiar noul single lansat. După cum relatează publicația online Loudwire, muzicianul a revenit cu melodia „Devil From Hell”, dar și cu un videoclip cel puțin interesant pentru aceasta.

Conform profilului de Spotify al formației, în contextul grupului Psyxhosexual, Spencer a adoptat numele de Devil Daddy, asumându-și rolul de solist. Artistul face acum echipă cu chitaristul Crucifier, basistul Astaroth și toboșarul Volac.

„Devil From Hell” este extras de pe primul album de care ne vom putea bucura din partea formației, „Unholy Hymns For The Children”, de producția căruia s-au ocupat Spencer împreună cu Shawn McGhee. Dacă vrei să fii pe fază pentru lansare, te sfătuim să notezi în calendar data de 14 mai.  

Videoclipul melodiei „Devil From Hell” a fost regizat de Shane O'Neal de la studiourile SON și poate fi urmărit mai jos.