Rock News

Iron Maiden reprogramează turneul „Legacy Of The Beast” pentru 2022

Aceasta este deja cea de-a doua amânare a turneului „Legacy Of The Beast”, care a început acum aproape trei ani.

Deja nu ne mai surprinde să auzim că turneele se anulează sau se amână – ăsta a devenit un refren al vieților noastre în ultimul an și ceva de pandemie. De data asta, cei care ne dau veștile unei noi amânări sunt englezii de la Iron Maiden care, conform publicației Overdrive, au fost nevoiți să mute turneul de vara asta în 2022.

Partea bună în toată treaba asta, susțin muzicienii pe site-ul oficial al trupei, este că amânarea le permite să urce pe scenă în cadrul mai multor festivaluri - Hyvinkää Rockfest (Finlanda), Download Festival (Regatul Unit al Marii Britanii), Belsonic Festival (Irlanda de Nord), Graspop (Belgia), Copenhell (Danemarca) și Tons Of Rock (Norvegia).

„Evident, formația este foarte dezamăgită, o a doua vară fără turneu și, mai ales cu spectacolul ăsta foarte special, Legacy, este foarte greu de acceptat,” spune Rod Smallwood, managerul formației. „(N.r. Băieții) vă transmit cele mai bune urări, știind sigur că și voi, fanii, vă veți simți la fel. După cum știm cu toții, în mod realist nu există nicio alternativă, așa că va trebui să facem ce putem și să petrecem timpul ăsta pregătindu-ne pentru un turneu Legacy de anul viitor memorabil și chiar mai spectaculos , promitem!”

Turneul actual al formației Iron Maiden, „Legacy Of The Beast”, a început în 2018, pe data de 26 mai. Prima parte a acestuia s-a desfășurat pe teritoriu european, după care băieții au ajuns și în America de Nord și de Sud.

Foto: Facebook, Iron Maiden