Rock News

Rob Zombie publică un interviu animat despre noul său album

„The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy”, cel mai recent disc al lui Zombie, a apărut pe piață luna trecută și a urcat pe prima poziție în trei clasamente Billboard.

Rob Zombie este unul dintre artiștii compleți ai generației noastre, având o carieră în care a încercat cam tot ce i-a trecut prin minte – de la muzică la regie de film și chiar până la actorie vocală în serii animate precum Spider-Man: The New Animated Seriesși „Mr. Pickles”. Cel mai recent, însă, Zombie, pe numele său real Robert Bartleh Cummings, s-a remarcat în lumea muzicii.

Cel de-al șaptelea album de studio al lui Rob, „The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy”, a apărut pe piață luna trecută, și a făcut senzație în Billboard: în clasamentele Independent Albums, Hard Rock Albums și Rock Albums a ajuns pe prima poziție, iar în Billboard 200 a urcat în top 10.

Despre acest material discografic, ne informează publicația Overdrive, artistul a decis să vorbească mai pe larg într-un format care nu poate fi numit decât creativ – muzicianul a lansat deja cel de-al doilea interviu animat din seria „Zombie Interviews Zombie”. În cadrul animației de trei minute, Zombie este intervievat de Sheri Moon Zombiepoți urmări noul episod mai jos.