Rock News

Ronnie James Dio ura sa cânte melodiile Black Sabbath din era Ozzy

Potrivit bateristului Vinnie Appice.

Ronnie James Dio a fost solistul Black Sabbath între 1979 și 1982, apoi din nou între 1991 și 1992. Deși timpul său cu trupa a fost scurt, moștenirea sa a fost foarte valoroasa. Într-un interviu acordat podcast-ului F"Another FN Podcast With Izzy Presley", bateristul din epoca Dio, Vinny Appice, a spus că Dio „a urât” să cânte melodiile din epoca Ozzy. De asemenea, a fost destul de afectat de comentariile rautacioase ale fanilor, nemultumiti de absența lui Ozzy.

„Cand ești bateristul - stai în spate ... Ronnie a trebuit să suporte oamenii din față, care-i strigau „Unde este Ozzy?”, ii faceau semne și tot timpul "Unde este Ozzy?". Și a urât să cânte acele melodii - a urât să cânte „Iron Man” și „Sweet Leaf” și cântecele cu Ozzy. De aceea în cele din urmă am facut "Heaven & Hell" ani mai târziu, ca sa nu mai cantam cantece vechi".

De asemenea, Appice a spus recent că simte că atât el, cât și Dio ar fi trebuit să fie incluși în Rock & Roll Hall Of Fame, întrucât au făcut parte din moștenirea formației.

"Câte trupe s-au schimbat de-a lungul anilor? Și unele dintre [schimbările au fost] importante. Ronnie a dus Sabbath la un nou nivel. În acel moment, aveau nevoie de el. Și am fost amândoi în trupă, așa că ar trebui să facă o chestie cu trupa extinsa la un moment dat, cred".

Foto: Getty Images/ Guliver.