Rock News

Megadeth: Dave Mustaine mai are de înregistrat doar o melodie pentru noul album

Pe lângă asta, artistul mărturisește că mai are puțin de lucru la încă o piesă, după care urmează să fie adăugate alte elemente pe restul melodiilor.

Deja știam de la începutul lunii trecute că noul album plănuit de Megadeth este aproape gata, grație basistului David Ellefson – însă nu știam nici măcar cu aproximație care ar fi fost distanța până la finish. După cum ne atrag acum atenția cei de la Loudwire (într-o preluare după emisiunea „The Dave Mustaine Show”), formația mai are de lucru la două melodii, după care vor mai fi adăugate câteva elemente muzicale pe material.

„Mai avem, probabil, vreo… Mai am un single de cântat, apoi altă melodie la care trebuie să termin o propoziție,” declară Mustaine. „Înafară de asta, părțile vocale sunt gata pentru discul ăsta, și va veni vremea să ne concentrăm pe părțile vocale de fundal și pe treburile solo care mai rămân, cum s-ar spune,” completează muzicianul.

Conform interviului acordat de Ellefson luna trecută, despre care poți citi mai multe aici, albumul se află în lucru de ani buni. „Este amuzant,” declara muzicianul, „pentru că tot lucrăm la el de patru ani. Uite, COVID, bineînțeles, anul trecut a schimbat cursul tuturor lucrurilor, iar Dave a făcut tratamente pentru cancerul în gât în anul dinainte de asta, 2019,” a enumerat el. „Deci, au fost câteva diversiuni. Dar, în același timp, s-a lucrat mereu la album”.

Foto: Instagram, Megadeth, gimmemetal.com