Rock News

Chris Adler povestește că propunerea de a se alătura trupei Megadeth l-a lăsat mască

Propunerea primită din partea lui Dave Mustaine, spune Adler, l-a lăsat mască.

Pe Chris Adler l-am observat îndeaproape de-a lungul anilor în rolul său de toboșar pentru Lamb Of God și, mai nou, ca membru al formației Firstborne. Cu toate acestea, există o scurtă perioadă în viața artistului care uneori este trecută cu vederea – colaborarea sa cu trupa Megadeth. Deși a făcut parte din grup pentru puțin mai mult de un an, prezența sa a fost simțită pe albumul lansat de trupa lui Dave Mustaine în perioada respectivă – „Dystopia”.

Într-un interviu acordat în cadrul podcastului „Age of Quarantine” și preluat de publicația online Loudwire (via Blabbermouth), muzicianul a povestit cum a decurs apelul care i-a oferit oportunitatea de a face parte din Megadeth.

Inițial, Lamb Of God și Megadeth urcaseră pe aceeași scenă în cadrul turneului din 2005, motiv pentru care Mustaine îl știa deja pe Adler personal. „Iar telefonul sună [...], și este Dave, iar Dave îmi zice «Hey, mi-a făcut plăcere să merg în turneu cu tine [...] Există numeroase persoane în care am încredere care mi-au spus că ești cineva cu care cred că ar trebui să discut în momentul ăsta. Mi-ar plăcea să mă întorc și să creez un disc thrash mișto și m-ar interesa să faci parte din asta dacă dorești»,” povestește Adler.

Muzicianul recunoaște că apelul l-a lăsat mască pe moment: „Era chiar formația care îmi schimbase viața, și eram într-un apel care urma să îmi schimbe viața din nou,” își amintește el.

În 2019, Chris a părăsit Lamb Of God, iar în 2020 a revenit cu un EP alături de Firstborne.

Foto: Instagram, Chris Adler, David Allen