Rock News

Paul Stanley: Iată cum s-au desfășurat înregistrările pentru discul semnat Soul Station

Muzicianul povestește că s-a întâmplat de câteva ori să fie necesare reveniri asupra materialului înregistrat - dar nimic major.

Probabil știi deja, însă merită repetat pentru cei care nu au avut ocazia să se bucure de veste: Paul Stanely nu numai că face parte din KISS ci a pus la cale și proiectul muzical Paul Stanley’s Soul Station. Având în vedere că discul „Now And Then”, semnat Soul Station, a apărut deja pe piață vinerea trecută, interviul acordat de muzician pentru Ultimate Classic Rock nu ne surprinde deloc. Artistul declară că nu a întâmpinat dificultăți cu albumul – iată cum s-a desfășurat procesul creativ.

„Interesant este că știu toate melodiile astea în detaliu,” spune Stanley. „Mi s-a întâmplat ca uneori... am înregistrat, cred, nouă melodii de bază într-o zi și jumătate sau ceva de genul. Dar când le ascultam, când adăugam coarde sau cornuri, se întâmpla să aud ceva și să zic «Nu, asta nu e ok». Ne întorceam în studio și refăceam partea aia,” povestește muzicianul.

„[…] Când venea vorba de multe dintre piesele consacrate, erau părți din variantele originale în care, ascultând, auzeam că lipsește ceva și adăugam. Așa că nu mi s-a părut prea dificil. Toată lumea din formație este profesionistă și asta iubesc ei să facă. Așa că, uneori, era vorba de finisat sau lustruit un pic. Dar nimeni nu era înafara zonei de confort,” continuă Stanley.

Albumul „Now And Then” conține paisprezece melodii (via UDiscoverMusic):

  1. „You Are Everything”
  2. „La-La – Means I Love You”
  3. „The Tracks Of My Tears”
  4. „Just My Imagination (Running Away With Me)”
  5. „O-O-H Child”
  6. „I, Oh I”
  7. „Could It Be I'm Falling In Love”
  8. „I Do”
  9. „Ooo Baby Baby”
  10. „Save Me (From You)”
  11. „Whenever You're Ready (I'm Here)”
  12. „Let's Stay Together”
  13. „Lorelei”
  14. „Baby I Need Your Loving”

Foto: Instagram, Paul Stanley