Rock News

Jim Root (Slipknot) povestește despre momentul în care și-a aruncat chitara către Joey Jordison

„Tehnicianul meu pur și simplu mi-a adus (n.r. chitara) înapoi și am terminat spectacolul cu același instrument,” povestește muzicianul pentru Total Guitar.

Foarte rar se întâmplă ca formațiile pe care le urmărim cu interes să se dea în lături de la trucuri de scenă care să distreze publicul. Printre cei care fac un spectacol incendiar indiferent de concert se numără și americanii de la Slipknot, iar Jim Root povestește într-un interviu acordat pentru publicația Total Guitar că, la un moment dat, și-a aruncat chitara spre fostul toboșar al formației, Joey Jordison.

„Filmam un videoclip pentru «Disasterpiece» și, dintr-un oarecare motiv, eram furios pe Joey Jordison și mi-am aruncat Tele-ul (n.r. Fender Telecaster) către el ca și când ar fi fost o suliță. Am aruncat-o probabil vreo șase metri,” își amintește muzicianul.

Root nu neagă că a crezut, cum s-ar fi întâmplat în cazul oricărui om normal, că instrumentul se făcuse praf. Singura consecință a fost, însă, o indentație de pe unul dintre riserele lui Joey. „Tehnicianul meu pur și simplu mi-a adus (n.r. chitara) înapoi și am terminat spectacolul cu același instrument,” continuă artistul.

Jim Root face parte din Slipknot de mai bine de două decenii. Muzicianul s-a alăturat formației în 1999, fiind alături de băieți pentru lansarea tuturor albumelor din repertoriul Slipknot.

Foto: Facebook, Slipknot