Rock News

Paul Stanley ne asigură că va reveni pe scenă alături de KISS

Muzicianul motivează, de asemenea, decizia formației de a termina cu spectacolele live după turneul ăsta.

Fiecare dintre noi a fost afectat într-un fel sau altul de pandemie, iar formația KISS nu este excepția de la regulă. Muzicienii se aflau în mijlocul turneului final al carierei lor când măsurile luate împotriva răspândirii noului coronavirus le-au distrus planurile. Cu toate astea, solistul Paul Stanley a mărturisit pentru Rolling Stone (via Ultimate Guitar) că turneul nu a fost anulat, ci doar amânat.

„Susținusem o sută douăzeci de concerte și ne distram de minune,” spune el, mărturisind apoi că trupa pur și simplu a ajuns la concluzia că nu se mai poate să continue cu turneele, motivând astfel turneul de adio. „[...] Aici avem o situație în care am ajuns la concluzia că nu putem continua. Nu este deloc practic. Dacă purtam blugi și tricouri, am fi putut face asta până la optzeci-nouăzeci de ani, dar cărăm după noi între optsprezece și douăzeci și trei de kilograme de echipament timp de câteva ore. Există factorul vârstei, ceea ce face situația mai reală pentru oamenii care poate se îndoiau de ideea de «sfârșit de drum»,” continuă el.

Stanley recunoaște, totuși, că ideea acestui ultim turneu nu este una dulce-amară pentru el. Deși vor curge lacrimi, susține el, toată treaba este foarte dulce. „Oh, Doamne, iată ce ne-a fost oferit,” este viziunea lui Paul.

Foto: Facebook, Paul Stanley