Rock News

Jeremy Spencer explică de ce a părăsit Five Finger Death Punch

Fostul toboșar FFDP spune că nu a renunțat la muzică, însă viața de turneu nu mai era potrivită pentru starea sa de sănătate.

După ce și-a dedicat treisprezece ani din viață formației Five Finger Death Punch, anul 2018 l-a forțat pe Jeremy Spencer să părăsească trupa căreia i-a pus bazele. Motivul pentru care și-a părăsit locul din grup, povestește el într-un interviu acordat pentru „That Jamieson Show” și preluat de Ultimate Guitar, a fost legat de ceva probleme medicale.

„Am avut câteva probleme la spate,” povestește el, „și a trebuit să mă operez de două ori. Iar cea de-a doua operație a fost brutală. [...] Mi se deteriorau discurile vertebrale, așa că era foarte dureros să interpretez și nu cântam foarte bine”.

Artistul mărturisește că neplăcerile astea l-au făcut să își piardă bucuria, simțind că nu mai poate cânta așa cum o făcea înainte – nu îl mai țineau oasele. Din acest motiv, recunoaște Spencer, a simțit că ar fi cazul să se retragă din formație.

„Iubesc muzica și fac muzică pe cont propriu dintotdeauna. Așa că am făcut mereu asta. Pur și simplu, când vine vorba de stilul de viață care implică turnee și de mașinăria respectivă, de obligația de a face ceea ce făceam, fizic, atât de mult timp… a trebuit să cobor din tren și a trebuit să mă ocup de operații,” declară muzicianul.

Foto: Instagram, Jeremy Spencer