Rock News

Godsmack scrie material nou pentru un album acustic

Godsmack a folosit perioada de pauză de anul trecut pentru a lucra la muzică nouă, având în plan mai multe lansări. Una dintre acestea este un album acustic pe care Sully Erna l-a menționat anterior. Într-un interviu recent cu podcast-ul Mistress Carrie, Erna a specificat că această lansare acustică va avea o abordare diferită față de cea anterioară, "The Other Side".

LP-ul acustic "The Other Side" a sosit în 2004, după succesul albumului "Faceless" din 2003. "The Other Side" a ajuns pe locul 5 în Billboard 200 Album Chart și de atunci a fost certificat aur de RIAA.

„Ne ascultăm întotdeauna fanii și le acordăm atenție și, deși scriem genul de muzică pe care o iubim și pe care vrem să o scriem, care aduce satisfactie, ne place totuși să ii ascultăm și să încercăm să onoram cerintele fani care ne-a rămas alaturi in ultimii 26 de ani. Așa că unul dintre lucrurile de care ne-au întrebat întotdeauna a fost: „Când o să faceti alt disc acustic? A fost atât de mișto acela pe care l-ati făcut", spune Erna.

„Deci, anul acesta, ceea ce vrem să facem este să creăm un LP rock, dar ne dorim și să ne întoarcem și să creăm un album acustic viu sau EP foarte cool, astfel încât să putem lansa câteva discuri sau cel puțin să le avem în maneca. Acesta este obiectivul nostru".

Ultimul album Godsmack a fost "When Legends Rise" din 2018, care a ajuns pe locul 8 în Billboard 200 Album Chart.