Rock News

Power Trip vor continua să facă muzică

Moartea solistului Riley Gale a fost un eveniment marcant pentru băieți, spun ei, însă ne asigură că vor reveni cu material nou la un moment dat.

La jumătatea anului trecut, americanii de la Power Trip au suferit o pierdere majoră – solistul Riley Gale a murit la vârsta de numai treizeci și patru de ani. De atunci, am auzit foarte puține din partea celorlalți membri ai trupei. Într-un interviu acordat pentru Los Angeles Times și preluat de Metal Hammer, băieții au mărturisit, însă, că nu plănuiesc să părăsească lumea muzicii.

Toboșarul Chris Ulsh a recunoscut că pierderea lui Riley a fost cel mai trist eveniment din viața lui, dar a avut grijă să scoată în evidență și faptul că este mândru de tot ce a reușit să facă alături de colegul său. Dovada clară, a mărturisit el, este nominalizarea trupei la premiile Grammy, categoria Best Metal Performance, pentru „Executioner’s Tax (Swing Of The Axe)”.

Chitaristul Blake Ibanez a confirmat că băieții nu mai trecuseră niciodată prin ceva de genul. „Dar ne-a apropiat, cu siguranță. Ești mereu împreună cu unii oameni, apoi, într-o clipită, știi că nu vă veți mai vedea niciodată,” spune el.

În ciuda acestui eveniment marcant, Blake susține că trupa plănuiește să mai facă muzică – „pur și simplu nu suntem siguri cum ar arăta asta, momentan,” completează el.

Mai jos, poți urmări varianta live a piesei „Executioner’s Tax (Swing Of The Axe)”, pentru care băieții au fost nominalizați.

Foto: Instagram, Power Trip, @apisboh