Rock News

Gary Holt mărturisește că nu s-ar opune unei reuniuni Slayer

Artistul recunoaște, însă, că în momentul ăsta nu există planuri pentru o revenire.

Se pare că întrebarea „Oare vom fi vreodată martorii unei reuniuni Slayer?” nu primește un răspuns clar nici de data asta - însă acesta măcar ne păstrează speranțele în viață. Într-un interviu acordat pentru Rocking With Jam Man și preluat de publicația online Ultimate Guitar, chitaristul Gary Holt a mărturisit că întrebarea îl depășește, însă nu este exclus ca băieții să mai colaboreze.

„Uite, dacă puterile superioare zic vreodată – gen, peste vreun an sau ceva de genul - «Hey, știi ce? Avem chef să facem niște spectacole», sunt dispus să o fac,” declară muzicianul. „Dar astea nu sunt decizii pe care să le iau eu, sau asupra cărora să speculez. Din ce știu eu, s-a terminat cu trupa, iar spectacolul final a avut loc pe data de 30 noiembrie 2019. Și sunt la viteză maximă cu Exodus acum,” continuă artistul.

Într-un interviu despre care ți-am scris chiar luna trecută, Gary a recunoscut chiar că toată experiența alături de Slayer îl ajută și în proiectele cu Exodus. „Când treci de la o formație la alta, și cânți pe stadioane și chestii, înveți multe despre elementele din culise și toate chestiile de genul,” a spus el. „Și a fost foarte util pentru interpretarea mea solo, cu siguranță, să cânt chestii atât de rapide. După cum am mai spus, jumătate din timp inventam chestii,” explică Gary.

Foto: Instagram, Gary Holt, @mattwilsonimages