Rock News

Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) pune la cale un turneu solo

Artistul ne încurajează să învățăm să ne adaptăm noii situații - iată ce măsuri propune în interesul fanilor prezenți la viitoarele sale spectacole live.

După cum ne-a promis încă de când și-a împărtășit planurile pentru 2021 cu publicul, solistul Corey Taylor a anunțat că un turneu solo este pe cale să fie anunțat. Conform publicației online Kerrang!, muzicianul a mărturisit pentru 98 KUPD (via Blabbermouth), că turneul va fi unul scurt, și că sănătatea tuturor celor implicați va sta la baza planurilor live.

Condițiile pentru a face parte din public la concertele lui Corey se aseamănă cu cele pentru majoritatea călătoriilor internaționale, însă parcă sunt și mai stricte. Pe lângă prezentarea unui test COVID-19 negativ făcut cu maximum 48 de ore înaintea concertului, Taylor afirmă că fanii vor fi și încurajați către distanțare socială prin intermediul unor mici spații amenajate numai pentru grupuri care vin împreună.

Ambiția solistului de a reveni la spectacolele live nu este una complet egoistă. „Activitatea mea este responsabilă pentru salariile multor oameni,” spune el. „Cu cât pot găsi mai rapid o modalitate de a ne întoarce la a face asta într-un mod care nu îi pune pe oameni în pericol, cu atât mai bine. În loc de a folosi (n.r. situația) ca o cârjă și să așteptăm să dispară… Ghici ce? S-ar putea să nu dispară niciodată. Trebuie să învățăm să ne adaptăm – trebuie să ne adaptăm și să mergem înainte și să găsim modalități prin care să facem asta,” susține Corey.

Taylor și-a făcut debutul solo cu albumul „CMFT” în octombrie 2020. Deși în Billboard 200 a ajuns abia pe locul patruzeci și patru, albumul s-a oprit și pe locul al șaselea în clasamentul Billboard US Top Rock Albums.