Rock News

Rob Zombie: Iată de ce s-a oprit din colecționat postere horror vintage

Muzicianul mărturisește că genul ăsta de postere erau cele în care băga cei mai mulți bani.

Dacă îl urmărești pe Rob Zombie, probabil știi deja că printre pasiunile muzicianului se numără (sau se număra) și colecționarea posterelor vintage pentru filme horror – artistul chiar și-a consolidat cariera regizând multiple pelicule ce aparțin de genul de care este pasionat. Acum, însă, cântărețul declară că a decis să se oprească din colecționat.

Într-un interviu acordat pentru „The Zane Lowe Show” și preluat de publicația online Loudwire, Zombie a mărturisit că moartea prietenului său, Johhny Ramone, este motivul pentru care a renunțat la colecționat astfel de postere – cei doi împărtășeau această pasiune.

„Nu mai sunt un colecționar obsesiv,” a spus muzicianul. „Obișnuiam să fiu. Motivul pentru care m-am oprit este o poveste destul de tristă,” ne-a avertizat el. „Dar colecționatul este ca un fel de boală pentru că, într-un fel… Gen, nu o să pui niciodată mâna pe tot. Nu știu nici de ce încerci să aduni totul, în primul rând. Dar am atât de multe chestii”.

Zombie continuă prin a declara că posterele vintage pentru filme horror erau cele în care băga cei mai mulți bani, menționând că partenerul său în activitatea asta era Johnny Ramone. „Iar în ziua în care a murit, îmi amintesc că eram la el acasă după ce a murit. Și eram gen, acum ce urmează? Jur, n-am mai cumpărat nimic după asta,” a povestit el.

 Foto: Facebook, Rob Zombie