Rock News

Noul album Megadeth este aproape gata, spune basistul David Ellefson

În ciuda tuturor „diversiunilor” din ultimii ani, cum le numește basistul, pentru noul album Megadeth se vede luminița de la capătul tunelului.

Deși vestea nu ne ia prin surprindere, având în vedere că muzicienii nu-și ascund progresul, nu putem decât să ne bucurăm când auzim că noul album Megadeth este aproape gata. După cum relatează publicația online Overdrive, basistul David Ellefson a declarat în cadrul emisiunii „The Dan Chan Show” că discul face colțul către „final final”.

„Este amuzant,” declară muzicianul, „pentru că tot lucrăm la el de patru ani. Uite, COVID, bineînțeles, anul trecut a schimbat cursul tuturor lucrurilor, iar Dave a făcut tratamente pentru cancerul în gât în anul dinainte de asta, 2019,” enumeră el. „Deci, au fost câteva diversiuni. Dar, în același timp, s-a lucrat mereu la album”.

Întregul interviu acordat de Ellefson poate fi ascultat mai jos.

Pe la jumătatea lunii trecute, fiul lui Dave Mustaine, Justis, ne-a informat că tatăl lui se ocupa cu înregistrarea părților vocale pentru noul disc. Un titlu preliminar pentru album a fost anunțat, tot conform Overdrive, și tot de solist, în cadrul unui masterclass acordat de Mustaine pentru „Rock ‘N’ Roll Fantasy Camp”„The Sick, The Dying… and The Dead!”.

Foto: Instagram, Megadeth