Rock News

Download Festival 2021 s-a anulat, KISS și Iron Maiden sunt starurile festivalului planificat pentru 2022

Muzicienii de la Iron Maiden, KISS și Biffy Clyro vor face senzație în Donington anul viitor, între 10 și 12 iunie.

Festivalul Download a fost pus în dificultate și anul ăsta, tot din cauza pandemiei. Astfel, organizatorii au anunțat că reprezentațiile live au fost anulate, însă, după cum ne atrage atenția Alternative Press, deja știm cine va urca pe scenă în ediția de anul viitor a evenimentului.

„Putem confirma că Download Festival  nu va mai avea loc anul ăsta, dar avem niște vești îmbucurătoare pentru 2022,” este declarația oficială a organizatorilor. „Nu am renunțat la speranța de a aduce festivalul înapoi în Donington în luna iunie a anului ăstuia și am lucrat din greu în culise pentru a face asta să se întâmple. Dar acum știm că este imposibil. Ni se frâng inimile pentru toți membrii familiei Download, de la artiști până la furnizori și, bineînțeles, fanii noștri Download pasionați”.

Festivalul va avea loc în luna iunie a anului viitor, între datele de 10 și 12. Biletele de anul ăsta pot fi folosite în 2022, ocazie cu care fanii vor avea ocazia să îi vadă în rol de headlineri pe KISS, Iron Maiden și, nu în ultimul rând, Biffy Clyro.

Conform site-ului oficial Download Festival, evenimentul a fost anulat și în 2020. „Decizia asta nu a fost luată cu ușurință și suntem mai mult decât dezamăgiți,” au spus organizatorii la momentul respectiv. „Vă transmitem scuzele noastre din inimă - chiar am încercat să facem lucrurile să meargă”. Mai multe detalii găsești aici.

Foto: Instagram, Download Festival