Rock News

Rammstein au terminat de înregistrat un nou album

Veștile despre disc sunt, cu siguranță, surprinzătoate pentru fani - keyboardistul Flake Lorenz spune că trupa nu planificase să îl înregistreze.

Rammstein ne aduc vești care să ne însenineze zilele tot mai afectate de pandemie – muzicienii germani au înregistrat un album care nici măcar nu era în plan. După cum relatează Loudwire într-o preluare de pe Motor.de, keyboardistul Flake Lorenz a declarat că interdicția spectacolelor live a rezultat, pentru Rammstein, într-un nivel crescut al creativității.

„Faptul că nu putem cânta live ne-a crescut nivelul de creativitate,” a declarat Lorenz. „Am avut mai mult timp să ne gândim la lucruri noi și mai puține lucruri care să ne distragă. Rezultatul este că am înregistrat un album pe care nu îl planificasem”.

Cel mai recent album al muzicienilor a apărut în 2019 și nu are nume, motiv pentru care poate fi găsit sub denumirea „RAMMSTEIN”. Acesta a apărut pe piață după o pauză de zece ani, ajungând în Top 10 în trei clasamente întocmite de Billboard: Billboard 200, Top Rock Albums și Top Hard Rock Albums.